Inbjudan till höströjning 2012

Lördagen den 20 oktober är det dags för årets höströjning av förbindelsegångarna. Vi samlas på lekplatsen norr om Ritaregränden kl 10.00 och räknar med att hålla på i högst två timmar. Vi röjer ogräs och skräp och sätter upp skyltar inför vintern.

Deltagande i höströjningen är naturligtvis frivilligt, men vi hoppas på en god uppslutning. Om vi delar på arbetet, går det snabbt och enkelt. Observera att ni som bor invid gångarna förväntas ta ett särskilt ansvar för att rensa bort växtlighet och löv som kommer från era trädgårdar.

 Vi ordnar
•Plastsäckar
•Borttransport av fyllda säckar
•Kanelbullar (serveras efter arbetets slut)

Ni ordnar
• Redskap
• Egen dryck till kanelbullarna

Välkomna den 20 oktober!

Styrelsen

Det här inlägget postades i Styrelsen informerar. Bokmärk permalänken.

Kommentera